K.G. Sørger for opdækning af bordplan A med hvide stof duge, runde borde i restauranten. (serviet farve?)
K.G. Sørger for et gave bord og blomster.(farve?)
K.G. Sørger for plads til band og dansegulv
K.G Sørger for vin menu under middagen
I sørger for bordkort og ønsker til farver på bordene og i vaserne
Gæster ankommer på rød løber
Gæster defilerer ude og inde (på terrasse)
Velkomstdrink vil være skænket evt. udenfor eller i pokalrummet. (mousserende)
Gratineret Durum med rød pesto, laks og Parma skinke, chips og jordbær vil stå fremme
Mangosalat med rejer og krebs dertil stænk af lime creme
Terrin af unghane på bund af sprøde salater og pesto
Hellefiske timbale med safran sauce og grønne sprøde asparges
Helstegt oksefilet napperet med rød pesto dertil rosmarin stegte nye kartoffler
Grillet inderfilet af kylling med gratineret bøffelost og piment
Svampefarseret svinemørbrad med saute af rodfrugter og balsamico sauce
Chokolade kage, hjemmerørt is, hindbær coulis, eksotiske frugter, appelsin mousse
Hjemmebagt durumbrød og smør
Chardonnay Santa Alicia, Chile
Shiraz Invenio, Australien
Muscat Valencia
Kaffe/ Avec´s og chokolade, (Baily eller cognac).
Dans og band
Fri bar (Afregning af forbrug efter maden)
Natmad
Lokalet fra kl. 15.00-22.00
Pris pr. kuvert kr. 750,00
Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk