Konfirmation

SELSKAB OG TOTALARRANGEMENT I HUSET

Konfirmations i huset


Før festen vedr. klargøring af lokaler 

K.G. Sørger for opdækning af bordplan A med hvide stof duge, runde borde i restauranten. (serviet farve?)

K.G. Sørger for et gave bord og blomster.(farve?)

K.G. Sørger for plads til band og dansegulv

K.G Sørger for vin menu under middagen

I sørger for bordkort og ønsker til farver på bordene og i vaserne

     

Gæster ankommer på rød løber

Gæster defilerer ude og inde (på terrasse)

Velkomstdrink vil være skænket evt. udenfor eller i pokalrummet. (mousserende)

Gratineret Durum med rød pesto, laks og Parma skinke, chips og jordbær vil stå fremme


Konfirmations buffet med en forret på tallerken


Koldt:

Mangosalat med rejer og krebs dertil stænk af lime creme

Terrin af unghane på bund af sprøde salater og pesto

Hellefiske timbale med safran sauce og grønne sprøde asparges

 

Varmt:

Helstegt oksefilet napperet med rød pesto dertil rosmarin stegte nye kartoffler

Grillet inderfilet af kylling med gratineret bøffelost og piment

Svampefarseret svinemørbrad med saute af rodfrugter og balsamico sauce

 

Dessert symfoni:

Chokolade kage, hjemmerørt is, hindbær coulis, eksotiske frugter, appelsin mousse


Hjemmebagt durumbrød og smør

 

Vin menu

Chardonnay Santa Alicia, Chile

Shiraz Invenio, Australien

Muscat Valencia

 

Efter maden

Kaffe/ Avec´s og chokolade, (Baily eller cognac).

Dans og band

Fri bar (Afregning af forbrug efter maden)

Natmad

Lokalet fra kl. 15.00-22.00


Pris pr. kuvert kr. 750,00

Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk