Referencer

REFERENCER


Nye anmeldelser vil være at finde på vores facebook side, se nedenstående link.


https://www.facebook.com/pg/Kokkensgourmet/reviews/?ref=page_internalUdtagelser fra nogle af mange tilfredse gæster.


Bryllup 6/6 2015

Hej Giacomo


Tak for en fantastisk aften og nat d. 6. juni med alt hvad det indebærer. Det var en helt uforglemmelig dag for os begge.


Mvh.

Jan og LisbethBryllup 30/5 2015

Kære Giacomo og Anette,


Vi var lige nede for Sporsløjfen i dag, men rendte jo desværre ikke ind i jer. Vi ville nu også bare lige sige rigtig mange tak for festen forrige lørdag - vi havde en helt fantastisk aften og det samme siger alle vores gæster - og en væsentlig del af det er jeres fortjeneste. Rammerne I har dernede er jo super gode og kan rumme det hele, stadig i et hyggeligt og intemt setting. Og så var borddækning og oppyntning blevet rigtig super - ligesom vi havde forestillet os og snakket med dig om, Anette. Maden var rigtig lækker (det samme hørte vi fra alle vores gæster), den sillede godt sammen med indslag osv, der var tjek på bordbytning inden desserten og alt personalet var jo bare imødekommende, hjælpsomme og glade - herligt!


Så, en stor tak til jer for at være med til at gøre det til en absolut fantastisk fest! Det betød utroligt meget for os, at der var plads til at gøre det til vores fest, og det var der bare hele vejen - Anette, du var så god til at spille sammen med os, når vi kom med (nogle gange lidt skæve og halvudfordrende) ideer til festen.


Giacomo, du må også lige give lyd, såfremt vi har noget udestående - fra vores side kan vi ikke lige komme i tanke om noget, men lad os endelig vide.


De aller varmeste anbefalinger til jer herfra og fortsat god vind med det dernede på Sporsløjfen.


Mange hilsner

Andreas og Tanja


Fødselsdag 02-05-2015


Hej Giacomo

Tusinde tak for fantastisk dejlig mad. Det bliver ikke sidste gang jeg skal bestille mad fra jer ☺ Alle mine gæster var vilde med jeres mad, samtidigt synes jeg også  at Annette er helt fantastisk.

Næste gang jeg skal holde noget, vil jeg helt klart sørge for at det skal kunne være hos jer, så jeg får hele pakken hos jer.

 

Endnu en gang tusinde tak

Venlige hilsner

Lone

P.S. jeg har lige betalt regningen ☺


Julefrokost 2014

Vi har netop afholdt vores firma julefrokost i Kokkens Gourmets lokaler på Østerbro. Vi er et software firma i indre by, 90 ansatte, og var på udkig efter et eventfirma der kunne give os den fulde pakkeløsning: Et sted vi kunne være os selv, og med mad der afveg fra en julebuffet, som bar præg af præfabrikat. Herudover havde vi også et budget vi skulle overholde. I forhold til de andre tilbud vi indhentede, fik vi her fri bar i dobbelt så mange timer, betalte mindre, og festede til kl. 4 om morgenen! Der var fleksibilitet i forhold til tilbudsgivningen. Man fornemmede at alt kunne lade sig gøre, indenfor rimelighedens rammer, men man gik ikke på kompromis med kvaliteten - Festkompagniet og Kokkens Gourmet leverede det hele og lidt til J

 

Jeg må indrømme, at jeg var ret skeptisk da vi tjekkede lokalerne et par uger før! Det var småt og lå i en fodboldklub, så jeg forestillede mig at alt ville være friturestegt, i bedste, gamle klubstil – yak! Den tanke blev i den grad gjort til skamme... På dagen var der linet op med fakler op til restauranten, den røde løber var rullet ud, og små lanterner indgød hygge allerede ved ankomsten. Den store terrasse, som danner hjørne om lokalerne, ville også danne perfekte rammer til en sommerfest, kunne jeg forestille mig – privat, som firmamæssigt.

 

Det var tydeligt, at der ikke var sparet på personalet og vores ”soft bar” (med god fadøl, hvid- og rødvin, som vi prøvesmagte ugen før) var personalet på ingen måde nærig med. Maden var veltillavet, hjemmelavet og der manglede ikke noget. Eneste anke var, at den blev båret ud for tidligt (her er det muligt, at det var for meget rødvin, der gjorde at jeg mistede min tidssans ;-)).

 

Vi havde selv avec´er med - som vi betalte en rimelig proppris for - og de flasker sprut, der blev købt, fik vi til en rimelig penge. Personalet var søde, professionelle og overbærende, selv da vi havde fået en del indenbords og konstant satte ny musik på. Vi medbragte selv iPhones som blev tilsluttet stedets højttalere, men musikken var alt for lav - seriøst!!! Efterfølgende er vi blevet lovet, at der vil blive rettet op på dette... Dette er min eneste anke på en aften, der startede kl. 17 og sluttede kl. 04!

 

Så vi var, og er, super glade. Hermed mine varmeste anbefalinger og tak til Festkompagniet og Kokkens Gourmet for en fantastisk aften – vi kommer igen en anden god gang


Marina Øster

 

                     

 

             

Bryllup efteråret 2014


Hej Giacomo og Anette.

Tusind tak for et super bryllups arrangement.

Det var over alt forventning , lige fra jeres store angegement inden og til selve festen. Lige meget hvornår vi skrev med spørgsmål blev der svaret med det samme og når man er inde hos jer, til før møder, bliver man mødt af Anette som bare er så sød og man føler sig meget velkommen.

I har begge været en stor del af at gøre vores dag helt perfekt, lige fra Anettes gode forslag omkring ankomst, bord dekoration og natmad (folk var vilde med grill pølser og Cocio trods skybrud) og til den dejlige menu Giacomo foreslog , det var fantastisk mad og super flot anrettet.

Vi havde en gennemført dag og det havde vores gæster også , vi har ikke hørt andet end at maden var super god og hvordan vi dog havde fundet så godt et sted.

Vi er super glade for at vi fandt jer på nettet og vi vil helt klart anbefale jer til andre J endnu engang tak til jer og jeres personale

Med kærlig hilsen

Kristian og Jannie Hansen.Bryllup forår 2014

Kære Anette og Giacomo

Tak for en skøn fest ved vores bryllup 10. maj 2014.

Vi havde en utrolig dejlig dag med minder, der har holdt året ud og som vi vil have med os resten af livet.

Vi håber, at I også har haft et godt år med mange dejlige oplevelser.

Rigtig godt nytår til jer begge og jeres ansatte.

Kærlig hilsen Simon & Julie :)


Fødselsdag ud af huset 21-06-2014

Hej Giacomo,

Tusind tak for fantastisk dejlig mad ,samt yderst kompetent og venligt personale.

Alt i alt en fantastisk god aften, ikke mindst pga maden.

mvh

Britt


Jubilæums fest 21-06-2014

Kære Giacomo


Det var et fantastisk arrangement. Tusind tak til jer alle sammen.   

Marie Clemmesen


Konfirmation 08-06-2014

Hej Giacomo og Annette,

 

Tak for en hyggelig og vellykket aften. Vi har nydt det og der kom positive kommentar over maden. Tak for det.

Bedste hilsner

 

Britta


Konfirmation 01-06-2014

Hej


Tusind tak for meget dejlig mad til min datters konfirmation i Nødebo d. 1. juni - alle var meget glade og tilfredse.

Mvh

Tina Hugary


Konfirmation 17-05-2014

Hej Giacomo

Tak endnu en gang for god & rigeligt mad. :-)


Hilsen Chrimmer & Trut


Konfirmation 16-05-2014

Hej Giacomo

Ja tak vi havde en skøn dag og hvor var vi heldig med vejret. Betjeningen var fin og opmærksom og vores få ønsker, flag og den røde løber, blev straks opfyldt.

Det var en meget lækker middag, forretten anrettet på tallerkenen fik meget ros og alle retter på buffeten var flotte og velsmagende. Pølsehornene blev også spist med god appetit.

Konfirmanden havde en pragtfuld dag og alle vores gæste roste både mad og omgivelser.

Vi kan nemt forestille os at holde fest hos jer igen en anden god gang.

Betaling overføres via vores bank i morgen mandag.

Bedste hilsner fra

Margit og TomasBryllup 03-05-2014

Hej Giacomo

1000 tak for super arrangement med fantastisk mad i lødags – alle var mætte og meget tilfredse J

Det var sødt af jer at tænke på at gemme lidt kage -  passer det hvis jeg komme en dag efter kl. 16 ??

 

Hilsen Susanne


Fødselsdag 50 års, den 12-04-2014

Hej Giacomo

Det var en rigtig dejlig fest.


Dejlig fest, søde og kompetente folk til at servere, hyggelig lokale og vigtigst af alt rigtig god og yderst velsmagende mad.

Vi kan anbefale alle oplevelsen af en fest hos jer.


mvh Charlotte


Fødselsdag 2 x 40 års, den 08-03-2014


Hej Giacomo,

 

1000 tak for et fantastisk arrangement i lørdags!!!

Maden var superlækker og Anette og resten af personalet sørgede godt for os. Du må meget gerne hilse dem og sige stort tak herfra!

 

Vi har betalt fakturaen, så pengene er på vej :)

 

Venlig hilsen

Trine & Rikke


Nytår 2013

Hej! Vi vil lige sige 1000 tak for en fantastisk god 6 retters Nytårsmenu, hvor der som livet, var minimalt der skulle laves.

Alt var nemt at gå til, ingen tvivl om, hvad der hørte til hvilken ret, da alt var pakket, så man ikke var i tvivl.

Arbejdspladsen var også nem og overskuelig.

Vi vender nok tilbage i 2014, når vi igen skal fejre nytår.

Rigtig godt nytår til jer.

Med venlig hilsen, Henrik og Lene Skov


Nytår 2013

Ville bare lige sige tusind tak for mad til vores nytårsaften.

Det var alt sammen super lækkert, velsmagende let at tilberede og anrette, så det så fint ud.

God ide med at vise eksemplerne ved afhentning. Vi tog bare et billede af retterne og kunne så lave dem lige så lækkert og som en fryd for øjet om aftenen.

Endnu engang en super god oplevelse med mad fra Kokkens Gourmet. Tak!

Mvh Janni Due Lassen


Julefrokost Rigshospitalet 06-12-2013

Hej Giacomo

Ja tak vi var alle enige om, at det var en rigtig god fest. I havde lavet rigtig dejlig mad, dejligt at det smagte rigtig hjemmelavet. Og alt klappede, tak.

Regningen er ekspederet herfra os, så det kan ikke vare længe inden du får pengene.

Også God Jul og Godt Nytår til jer.

Venlig hilsen, Elisabeth Lippert, Oversygeplejerske, Urologisk klinik D, Rigshospitalet


Fødselsdag 80 gæster ud af huset 23-11-2013

Hej Giacomo

Tak for de tilsendte spændende menuer, - ikke mindst nytårsmenuen! Desværre holder jeg altid nytår i Sønderjylland, så det er ikke aktuelt.

Men jeg har vist aldrig fået meldt tilbage angående mit fødselsdagsarrangement d. 23. november i Det Norske Hus? Jeg vil her rose både maden, måden det blev anrettet og sendt på, samt det venlige personale, der hentede og bragte. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra mine gæster, der spørger, hvor jeg dog havde fundet dén gode mad? Selv nød jeg det også og kan glæde mig over, at der var så rigeligt med bl.a. kød og sovs, at jeg senere kan få glæde af de rester, jeg har frosset ned. Kort sagt: jeg har været yderst tilfreds med hele arrangementet og anbefaler Jer gerne til andre.

Med venlig hilsen Susse Lillesøe


Bryllup 21. september 2013

Kære Giacomo og Anette

Tusind tak for en fantastisk fest i lørdags. Vi var mere end tilfredse.

Maden var helt fantastisk lækker og blev rost af alle gæster. Især suppen fik megen ros, men alt var rigtig godt. Også personalet var helt i top. De klarede jobbet helt professionelt.

Vi manglede aldrig noget ved bordet, og alle var søde og smilende.

Det var også nogen fine drinks bagefter og dejligt at I havde lavet en noget speciel natmad til os lige efter temaet.

Vinen og velkomstdrinken var også bare helt som det skulle være. Sejt i havde skaffet tøris, ideen var rigtig god og sjov! :-)

Alt i alt, så kan vi ikke være mere tilfredse. Og så til en god pris syntes vi.

Venlige hilsner fra Anders og Janni


Bryllup 2012

Tak for et helt fantastisk arrangement!

Hvor var I søde og gode til det hele :)

Kærlig hilsen Philip og Pernille


Nytår

Vi fik igen i år, Kokkens Gourmet nytårsmenu :) Det var så lækkert alt sammen og nemt at gå til. Kødet det var så perfekt:)

Så endnu en gang tak for dejlig mad.


Julefrokost december 2011, Danske Bank.

Tak for en god aften!

Der er også kun positive tilbagemeldinger herfra. Det var helt perfekte omgivelser til at fejre julen.


Nytår

Hej Giacomo - endnu engang en herlig, velsmagende nytårsmenu. HERLIGT :-)


75 år fødselsdag 2012

Hej Giacomo

Jeg havde en fantastisk fest og alle nød maden. Stort tak til dit personale, fordi de var med til at skabe en god fest for mig.

De bedste hilsener Jørgen Norsker.


Rigshospitalet 2012

Kære Kokkens gourmet:)

Tak for en super julefrokost fredag d. 10 feb.

Alle tilbagemeldinger har været utrolig positive, og vi håber derfor at vi igen kan samarbejde om mange flere fester:)


Bryllup 2011

Hej Giacomo,

Mange tak for lykønskningerne. Vi har haft en fantastisk dag og maden var rigtig god.

Mathilde


Konfirmation 2011

Hej Giacomo


Vi havde simpelthen en super dejlig frokost, eftermiddag og aften - og blev rigtig godt hjulpet af de to utroligt søde 'damer', der forkælede os hele vejen igennem....
Mange tak for et godt arrangement. Jeg vil meget gerne booke jer allerede nu til min søns konfirmation, men det er først i 2013, så det er måske lidt tidligt at tænke på den slags?


Mange hilsner AstridFirmaer som benytter sig af vores ekspertise samt daglige samarbejdspartnere.

2WAYS-IT ApS, Frokost.dk, B93, Plandent a/s, Rigshospitalet, Nykredit, Hjerteforeningen, Danske Bank, Nordea,

A Gain A/S, 2IG A/S, Kvickly A/S, Lej et Lig, DVC A/S, ADI ALARM, Gildehøj Privathospital, Total Entreprise,

ACE DENMARK, 2ways-IT, Allan Hedstrøm Vinimport,ATEA Danmark A/S,Comwir A/S,Again A/S,DanDental A/S

Ennova,Hansen og Henneberg,Kongelundens Tømmerhandel K/S,MOVE,OKS-Service A/S,Renault Personvogne

Royal Unibrew A/S,Synovate, TEAM RAPO ApS,TELELET,Dansk fødevare forbund,Nike Denmark, Topkok,TRYG

Volvo Personvogne Danmark A/S, Teknisk afd. Gladsaxe kommune og mange flere.

Kokkens Gourmet - Solnavej 73 - 2860 Søborg - 2444 7919 - kok@kokkensgourmet.dk