Buffeter

MAD UD AF HUSET

Buffet 1

Koldt:

Scampi på sprøde salater med hvidløgs creme

Pocheret laks på fennikel salat og safran creme

Sprødstegt røsti med gratineret tomat

Pastasalat med ramsløg, chili og mango

Nye kartofler med urter og Dijon marinade


Varmt:

Kylling inderfilet med chili, kokos på røsti bund

Rød oksesteg med tomatiseret béarnaise sauce


Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert


Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00

Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00


Buffet 2

Koldt:

Røget lakseroulade med asparges

Rejer i pesto marinade på lime og salat

Kalv med med hummer creme og glacerede rødløg

Spinatsalat med æg, croutoner og kapers sauce

Grøne bønner med feta, semisoltørred tomat og oliven duxel



Varmt:

Langtidsbagt lamme culotte i egen sauce.

Kylling I svøb af emmenthaler og piment


Hjemmebagt brød og smør og valgfri dessert


Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00

Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00



Buffet 3

Koldt:

Skaldyrs salat i citrus marinade på bund af sprøde salater

Sesam bagt norsk laks med cous cous salat

Vitello tonato ala siciciliano, af tyndtskåret kalvekød med tun og kapers sauce

Romainesalat med unghane, sprød stegt parmaskinke og cæsar dressing


Varmt:                          

Stegt Perlehøne bryst med oliventapenade og persille

Helstegt ungkvægs filet med cremet flødekartofler og rodfrugte saute


Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert


Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00

Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00



Buffet 4

Koldt:

Gourmet humus med trøffel og lime

Krebs på asparges salat med ørred creme

Røget laks på mozzarella og mango bund

Pinjekerne salat med bacon og cherry tomat

Radise og kartoffel salat med edamame bønner


Varmt:

Tomat marineret kalkun med cremet svampe sauce og fennikel saute

Tærte med sprødstegt parmaskinke og rodfrugter


Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert


Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00

Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00



Buffet 5

Kun koldt

Rå marineret laks med lime, ingefær og stjerne anis

Pasta salat romano med hvidløg, tomat og kerner

Råmarineret oksefilet med trøffel, revet reggiano og basilikum

3 Italienske special pølser med pestoer

Prima Donna og Talleggio oste med oliven og anti pasta

Tomatsalat med frisk mozzarella, ruccola og pesto

Kartoffel tapas med artiskok creme

Peber pate provencial med sprød bacon og østershatte



Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert


Pr. kuvert ved egen afhentning kr.2888,00

Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00



Buffet 6

Koldt:

Konge rejer med sur sød sauce og hvidløgs mayonaise

Hellefiske roulade på sprød salat

Kylling terrin med hindbær og spinat

Feta salat med grillet aubergine, piment og oliven

Salt stegte nye petit kartofler i urtecreme


Varmt:

Bagt svinemørbrød med oste creme og løg saute

Pesto stegt kalve culotte med cremet hvidløgs og kartoffel gratin


Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert


Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00

Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00



Buffet 7

Koldt:

Braisseret filet af laks på citrus frugter og sprøde salater

Parma skinke rullet med mandel pure og asparges

Plukket tun i pastasalat med purløg og mascarpone creme

Insalate speciale italiana, med modne tomater, æg, kapers og eddike marinade

Tapas af kalv på kartoffel bund


Varmt:

Sicilianske hakkebøffer i kraftig tomatsauce.

Lamme culotte med aubergine saute og hvidløgs confit


Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert


Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00

Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00



Buffet 8

Koldt:

Varmrøget laks på rødbede salat

Avocado salat med rejer, bær og appelsin dressing

Bacon tærte med baby karrot og spinat

Broccoli salat med hindbær creme og nødder

Tapas timbale med pepperoni



Varmt:

Dampet rødspætte på bund af cremet safran sauce

Okse culotte med svampe saute og marsala sauce


Hjemmebagt brød og smør samt valgfri dessert


Pr. kuvert ved egen afhentning kr.288,00

Pr. kuvert ved udbringning og opsætning kr. 328,00



Valgfrie desserter til buffet 1-8

Chokoladekage med vanilje is og frugt

Banan kage med jordbær is og bær

Æbletærte med crème fraiche og mango couli

Dessertfad med 3 slags chokolade dessert

Marcel kage med appelsin mousse og jordbær couli

Pandekager med is, bær og frugt sauce

Tira mi su traditional

Jorbær Tira mi su

Din egen favoret-spørg kokken.


Italiensk luksus buffet

Koldt:

Laksecarpaccio med trøffelolie og hindbær

Funghetto timbale med skaldyr og granatæble

Cæcarsalat med ristet parmaskinke og parmesan

Vitello Tonnato, rosastegt kalvekød med tunsauce


Varmt:

Roulade af perlehøne, serveret med kold salat af torvets grøntsager marineret i urter

Kalvesteg surf and turf, serveret med scampie, sesamristede kartofler og skaldyrs sauce

Lamme culotte stegt I portvin, hvidløg og lime dertil gratineret tomat brød


Dessert:

Div. Italienske oste og Chokolade-valnøddetærte med bærcoulis


Hjemmebagt brød og smør


Pr. kuvert ved egen afhentning kr. 368,00

Pr. kuvert ved udbringning, opsætning og assistance 398,00


Italiensk buffet 1

Koldt:

Råmarineret laks med basilikum, parmensan flager og lime

Tomatsalat med frisk mozzarella, oliven og pesto

Terrin af skaldyr på bund af sprøde asparges og citrus creme

Pastasalat med piment, soltørred tomat og pinjekerner


Varmt:

Rosmarin stegt Kalve culotte med Balsamico sauce

Kyllingebryst i svøb af parmaskinke og salvie dertil sesam stegt nye kartoffler

Svinemørbrad med fyld af urteduxel samt saute af funghetto


Dessert:

Div. Italienske oste eller Tira mi su


Hjemmebagt brød og smør


Pr. kuvert ved egen afhentning 368,00

Pr. kuvert ved udbringning, opsætning og assistance 398,00


Italiensk buffet 2

Koldt:

Pesto marineret skaldyrsalat på bund af sprøde salater?

Pinjekernesalat med bøffel ost og oliven tapanade

Timbale af sværdfisk med asparges og lakserogns crème

Pastasalat med krydderurter stegte nødder og svampe


Varmt:

Helstegt oksefilet napperet med hvidløg dertil rosmarin sauce?

Grill stegt kyllingebryst med revet lime og ost dertil timian stegt kartoffel

Svinemedaljon farseret med semisoltørrede tomat på bund af rodfrugte saute

Dessert?Div. Italienske oste eller Chokoladekage med is


Hjemmebagt brød og smør


Pr. kuvert ved egen afhentning 368,00

Pr. kuvert ved udbringning, opsætning og assistance 398,00


Konfirmations Buffet 

Koldt:

Mangosalat med rejer og krebs dertil stænk af lime creme

Terrin af unghane på bund af sprøde salater og pesto

Hellefiske timbale med safran sauce og grønne sprøde asparges


Varmt:

Helstegt oksefilet napperet med rød pesto dertil rosmarin stegte nye kartoffler

Grillet inderfilet af kylling med gratineret bøffelost og piment

Svampefarseret svinemørbrad med saute af rodfrugter og balsamico sauce


Dessert symfoni:

Chokolade kage, hjemmerørt is, hindbær coulis, eksotiske frugter, appelsin mousse


Hjemmebagt brød og smør


Pr. kuvert ved egen afhentning  kr. 358,00

Pr. kuvert ved udbringning, opsætning og assistance kr. 398,00


Fransk buffet 1

Koldt:

Perlehøne terrin med stænk af safran og sprøde hvide asparges

Citron marineret krebs og rejer i salat med Dijon creme

Foigrass på bund af syltet pære og tranebær kompot


Varmt:

Grillet andebryst med saute af abrikos og svampe dertil rosmarin sky

Helstegt Kalvefilet med Pomme Anna og rodfrugter

Rødtunge roulade med hummersauce


Dessert:

Marcel kage med hjemmerørt is og frugt


Hjemmebagt brød og smør

Pr. kuvert ved egen afhentning kr. 358,00

Pr. kuvert ved udbringning, opsætning og assistance kr. 398,00


Fransk buffet 2

Koldt:

Timbale af tigerrejer med estragon og lime på bund af semisoltørrede tomat

Skiver af hindbær marineret andebryst med foigrass crouton

Røget hellefiske roulade med fyld af creme bonjour og sprøde grønne asparges


Varmt:

Grillet oksemørbrad med nye kartofler og rødvins sauce

Svampe farseret perlehønebryst med endive og mange tout

Provence stegt laks med jordskokke sauce


Dessert:

Æbletærte med creme fraiche og hjemmerørt is


Hjemmebagt brød og smør


Pr. kuvert ved egen afhentning  kr.  358,00

Pr. kuvert ved udbringning, opsætning og assistance kr. 398,00



Minimums antal ved egen afhentning 20 kuverter.

Minimums antal inkl. udbringning, opstilling samt opskæring 30 kuverter.

Udbringning på hele Sjælland foretages.

Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk