Frokost

MAD UD AF HUSET

Stort udvalg af lækkert og højtbelagt smørrebrød til hverdag og fest.



Smørrebrød



Frisk torskerogn med rørt remoulade


30,-

Frisk torskerogn med rejer og grønne asparges


30,-

Røget makrel med purløgs creme


30,-

Hj. fiskefrikadelle med rørt remoulade


30,-

Smørstegt fiskefilet med rørt remoulade


30,-

Oksebryst med pickles og peberrod


30,-

Peber pate med sprødstegt parmaskinke


30,-

Æg med rejer og asparges


30,-

Æg med bacon og karry creme


30,-

Ægge salat med kryddersild


30,-

Kartoffel med løg og kapers creme


30,-

Kyllingbryst med bacon og karry creme


30,-

Kyllingbryst med karse creme


30,-

Skinke med Italiensk salat


30,-

Hj. Skinkesalat


30,-

Roastbeef med rørt remoulade


30,-

Roastbeef og kartoffelsalat


30,-

Hønsesalat med bacon og champignon


30,-

Røget filet med purløg og røræg


30,-

Rullepølse med løg, karrysalat og sky


30,-

Milano pølse med parmensan og grillet piment


30,-

Fløde postej med bacon og champignons


30,-

Dyrlægens natmad med saltkød, sky og løg


30,-

Flæskesteg med hj. rødkål og surt


30,-

Frikadelle med hj. rødkål og surt


30,-

Frikadelle med kartoffelsalat og purløg


30,-




Ostemad på hvidt brød


26,-

Gamle Ole på hvidt brød


26,-

Fransk brie på hvidt brød


26,-

Cremet Gorgonzola på ristet rugbrøf


26,-




Gammeldags modnet sild



Kryddersild og marineret sild


24,-

Karrysild, æblesild, porresild, sennepsild, lakserøget sild


24,-




Ekstra vaganca



Hakkebøf af 12% okse med saute af løg og svampe med spejlæg på


40,-

Roastbeef af inderlår med saute af løg og drueagurk med spejlæg på


40,-

Røget og kogt skinke med cremet emmenthaler og spejlæg


40,-

Svinemørbrad bøffer med løgkompot og surt


40,-

Svinemørbrad bøffer med champignons ala creme


40,-

Smørstegt fiskefilet med tiger rejer og grønne asparges


45,-

Stor rejemad med rørt mayonaise, grønne asparges og stenbidderrogn


45,-

Røget ål med røreæg og purløg


60,-

Røget norsk laks med røreæg, lime creme og grønne asparges


60,-

Dampet laks på sprødt franskbrød med kapers og mango


60,-

Tatar af kalve inderlår med det hele


65,-

Pariserbøf af 12 % hak okse med pickles,peberrod,løg, kapers, rødbede og blomme


75,-

Gourmet skud af dampet laks og smørstegt rødspætte med det hele


75,-


Sandwich eller Bagels

Alle vores sandwich laves i lækker langtidshævet bolle med hjemmelavet pålæg og frisk rørt dressing



Kylling og sprødstegt parma skinke


45,-

Kylling med rød pesto og frisk mozzarella


45,-

Flæskesteg med hj. rødkål og agurksalat


45,-

Frikadelle med hj. kartoffel salat


45,-

Roastbeef af inderlår med hj. remoulade og stegte løg


45,-

Æg og tun med rørt mayonnaise


45,-

Æg og bacon med karry creme


45,-

Skinke og ost med Dijon creme


45,-

Hj. Tunsalat


45,-

Vegetar sandwich


45,-



Gourmet platter

Vi tilbyder lækkert og hjemmelavet pålæg og delikateser på porcelæn eller emballage.


Vælg selv dit udvalg til platterne, kun fantasien sætter grænser

1. Roastbbeef, hønsesalat, æg og rejer, karry sild, ost

Platte med 5 enheder kr. 98,00 pr. stk. inkl. hj. bagt brød og smør

2. Røget laks med røreæg, kylling og pesto, parmaskinke og melon, lun fiskefilet, lun frikadelle, ost

Platte med 7 enheder kr. 138,00 pr. stk inkl. hj. bagt brød og smør



Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk