Pris:
2 retters menu kr. 238,00
3 retters menu kr. 278,00
4 retters menu kr. 318,00
5 retters menu kr. 348,00
6 retters menu kr. 368,00
KOKKENS HUMMERSUPPE LAVET FRA BUNDEN PÅ FLAMBERET JOMFRUHUMMER SKALLER, SYRNET ØKOLOGISK FLØDE OG MED TIGERREJER OG SYLTET RØDLØG APART
GRILLET OKSEMØRBRADBØF PÅ SPRØDSTEGT RØSTI MED SAUTE AF GLASERET RODFRUGTER, KRAFTIG TRØFFEL SAUCE OG GULERODSPURE
GOURMET CHOKOLADEKAGE MED LIMEMOUSSE, HINDBÆR COULIS OG RØRT VANILJE IS
Maden skal afhentes i tidsrummet mellem kl. 12.00-14.00 den 31-12-2023 på adressen,
Solnavej 73, 2860 Søborg.
Det vil kun være muligt at bestille på E-mail kok@kokkensgourmet.dk og det vil kun være gældende når du/I har modtaget en bekræftelse fra Kokkens Gourmet.
Den 28-12-2023, vil der være deadline for bestillinger. Maden vil være tilberedt og pakket således at jeres tid i køkkenet bliver minimal og overskueligt. Der vil naturligvis medfølge en lille tekst, til de enkelte retter, således at i let og elegant, vil kunne indtage ovenstående gourmet menu, uden det store besvær.
Der medfølger hjemmebagt brød til suppen.
Pris pr. kuvert kr. 350,- minimum 2 kuverter.
Der tilbydes ikke andre retter den pågældende dag.
Cremet hummer suppe og skaldyr, legeret med økologisk fløde og tilsmagt citron græs
Ung hane terrin på foi gras crouton med hindbær og mango
Røget lakse roulade med stenbidder rogns creme, på bund af grønne asparges og sprøde salater
Helstegt oksemørbrad med fyld af nøddepesto, dertil pomme røsti og kantarel sauce, samt saute af glaseret rodfrugter, tranebær og sprøde svampe
Oste tallerken med tør ost, hvidskimmel og blåskimmel dertil oliven tapenade og rosmarin kiks
Desserttallerken med chokoladekage og appelsin mousse dertil hindbær coulis, hjemme rørt jordbær is og melon kugle
Maden skal afhentes i tidsrummet mellem kl. 12.00-14.00 den 31-12-2012 på,
Ved Sporsløjfen nr. 10, 2100 København ø. Indgang og parkering ved B93.
Det vil kun være muligt at bestille på e-mail kok@kokkensgourmet.dk og det
vil kun være gældende når du/I har modtaget en bekræftelse fra Kokkens Gourmet.
Den 28-12-2012 kl. 12.00 vil der være deadline for bestillinger.
Maden vil være tilberedt og pakket således at jeres tid i køkkenet bliver minimal og
overskuelig. Der vil naturligvis medfølge en lille tekst til de enkelte retter således at
i let og smertefrit vil kunne indtage ovenstående gourmet menu uden det store besvær.