Jul

MAD UD AF HUSET


Julebuffet 1

Marineret sild med carrysalat og æg

Lun fiskefilet med remoulade og citron

Varmrøget laks med dild creme

Æg og rejer med mayonnaise

Flæskesteg med surt

Lun leverpostej med bacon

Andebryst med rødkål

Ris á la Mandé med kirsebærsauce

Oste anretning med druer

Brød smør og fedt

Pris pr. kuvert kr. 188,00


Julebuffet 2

Marineret sild med carrysalat og æg

Æblesild med rødløg og capersfrugt

Lun fiskefilet med remoulade og citron

Varmrøget laks med dild creme

Graved laks med dildsauce

Rejer og mayonnaise

Røget ål med røræg og purløg

Flæskesteg med surt

Mørbradbøffer med svampe

Glaseret skinke med grønlangkål

Andebryst med rødkål

Ris á la Mandé med kirsebærsauce

Oste anretning med druer

Brød smør og fedt

Pris pr. kuvert kr. 298,00


Juleplatter

Luksus

Marinerede sild

Karry sild

Fiskefilet med rørt remulade

Æg og rejer

Graved laks med ræve sauce

Frikadeller med surt

Leverpostej med bacon og svampe

Andebryst og æble kompot

Flæskesteg med rødkål

Brie og druer


Pris pr. kuvert kr. 228,00


Klassisk

Karry sild

Fiskefilet med rørt remulade

Æg og rejer

Graved laks med ræve sauce

Leverpostej med bacon og svampe

Flæskesteg med rødkål

Brie og druer

Pris pr. kuvert kr. 168,00


Let ala jul

Karry sild

Fiskefilet med rørt remulade

Æg og rejer

Frikadeller med surt

Flæskesteg med rødkål


Pris pr. kuvert kr. 98,00


Ris a la mande +28,- pr. pers.


Ønsker i hjemmebagt brød, kiks, smør og fedt til, kan det købes for 25,- pr. pers.

Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk