Marineret sild med carrysalat og æg
Lun fiskefilet med remoulade og citron
Varmrøget laks med dild creme
Æg og rejer med mayonnaise
Flæskesteg med surt
Lun leverpostej med bacon
Andebryst med rødkål
Ris á la Mandé med kirsebærsauce
Oste anretning med druer
Brød smør og fedt
Marineret sild med carrysalat og æg
Æblesild med rødløg og capersfrugt
Lun fiskefilet med remoulade og citron
Varmrøget laks med dild creme
Graved laks med dildsauce
Rejer og mayonnaise
Røget ål med røræg og purløg
Flæskesteg med surt
Mørbradbøffer med svampe
Glaseret skinke med grønlangkål
Andebryst med rødkål
Ris á la Mandé med kirsebærsauce
Oste anretning med druer
Brød smør og fedt
Marinerede sild
Karry sild
Fiskefilet med rørt remulade
Æg og rejer
Graved laks med ræve sauce
Frikadeller med surt
Leverpostej med bacon og svampe
Andebryst og æble kompot
Flæskesteg med rødkål
Brie og druer
Karry sild
Fiskefilet med rørt remulade
Æg og rejer
Graved laks med ræve sauce
Leverpostej med bacon og svampe
Flæskesteg med rødkål
Brie og druer
Karry sild
Fiskefilet med rørt remulade
Æg og rejer
Frikadeller med surt
Flæskesteg med rødkål
Ris a la mande +28,- pr. pers.
Ønsker i hjemmebagt brød, kiks, smør og fedt til, kan det købes for 25,- pr. pers.
Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk