KOKKENS HUMMERSUPPE LAVET FRA BUNDEN PÅ FLAMBERET JOMFRUHUMMER SKALLER, SYRNET ØKOLOGISK FLØDE OG MED TIGERREJER OG SYLTET RØDLØG APART
GRILLET OKSEMØRBRADBØF PÅ SPRØDSTEGT RØSTI MED SAUTE AF GLASERET RODFRUGTER, KRAFTIG TRØFFEL SAUCE OG GULERODSPURE
GOURMET CHOKOLADEKAGE MED LIMEMOUSSE, HINDBÆR COULIS OG RØRT VANILJE IS
Maden skal afhentes i tidsrummet mellem kl. 12.00-14.00 den 31-12-2023 på adressen,
Solnavej 73, 2860 Søborg.
Det vil kun være muligt at bestille på E-mail kok@kokkensgourmet.dk og det vil kun være gældende når du/I har modtaget en bekræftelse fra Kokkens Gourmet.
Den 28-12-2023, vil der være deadline for bestillinger. Maden vil være tilberedt og pakket således at jeres tid i køkkenet bliver minimal og overskueligt. Der vil naturligvis medfølge en lille tekst, til de enkelte retter, således at i let og elegant, vil kunne indtage ovenstående gourmet menu, uden det store besvær.
Der medfølger hjemmebagt brød til suppen.
Pris pr. kuvert kr. 350,- minimum 2 kuverter.
Der tilbydes ikke andre retter den pågældende dag.
FIRMA JULEFROKOSTEN
HOS KOKKENS GOURMET ANNO 2012
VELKOMSTDRINK
MANDELGAVE
FRI BAR
STOR OG LÆKKER JULEBUFFET
DANSEGULV
STOR UDENDØRS TERRASSE
100 METER TIL S-TOG
BUFFETEN
GAMMELDAGS MARINEREDE SILD I BIDDER MED DILD, RØDLØG OG CAPERS
KARRY SILD I BIDDER MED RØDLØG OG CAPERS
ÆG MED GRØNLANDSKE REJER, MAYONAISE OG FRISK CITRON
GRAVED LAKS MED DILD OG SENNEPSDRESSING
FISKEFILET MED REMOULADE OG CITRON
DANSKE FRIKADELLER MED RØDKÅL OG SYLTEDE AGURKER
ANDELÅR OG SAUTÉ AF SVESKER OG TRANEBÆR
GAMMELDAGS FLÆSKESTEG MED SPRØDE SVÆR
LUN POSTEJ MED BACON OG CHAMPIGNONS
FRISKBAGT, SKIVESKÅRET RUGBRØD OG FRANSKBRØD MED SMØR
RIS A LA MANDE MED KIRSEBÆR SAUCE
DRIKKEVARER FRA KL. 18.00-01.00
FRI FADØL
FRI RØDVIN OG HVIDVIN
FRI SODAVAND
PRIS PR. KUVERT VED MINIMUM 40 KUVERTER.
KR. 575,00 INKL. MOMS