K.G. Sørger for opdækning af bordplan A med hvide stof duge, runde borde i restauranten. (serviet farve?)
K.G. Sørger for et gave bord og blomster.(farve?)
K.G. Sørger for plads til band og dansegulv efter kl. 22.00.
K.G Sørger for vin menu under middagen
I sørger for bordkort og ønsker til farver på bordene og i vaserne
Gæster defilerer ude og inde (på terrasse)
Velkomstdrink vil være skænket evt. udenfor eller i pokalrummet. (mousserende)
Gratineret Durum med rød pesto, laks og Parma skinke, chips og jordbær vil stå fremme
Skindbagt multe filet på rødbede crouton med kapers sauce og vanilje.
Tournedos Rossini med hindbær glaseret foie gras på bund af svampe og forårsløg
dertil madeira sauce og grillet piment røsti.
Marcel kage med jordbær, chokoladeskål med bær coulis samt hjemmerørt vanilje is.
Chardonnay Santa Alicia, Chile.
Shiraz Invenio, Australien.
Muscat Valencia.
Kaffe/ Avec´s og chokolade, (Baily eller cognac).
Dans og band.
Fri bar (Afregning efter forbrug).
Natmad (Quiche Lorraine, med spinatsalat, tør ost, semi soltørred tomat og bondebrød).
Spiritus 75 cl. kr. 650,00
Shot 75. cl. kr. 350,00
Vand 50 cl. kr. 35,00
Fadøl 25 cl. kr. 28,00
Fadøl 50 cl. kr. 56,00
Husets vin kr. 285,00
Selskabspakken koster kr. 750,00
Fribar kan tilkøbes fra start til slut for kr. 200,00 pr. spisende gæster i forbindelse med køb af selskabspakken.
Prisen pr. tilstødende gæster til fri bar er kr. 395.00
Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk