Pupiette af lyssej og jomfruhummer serveret på sprød salat med ristede pinjekerner og pesto.
Medaljon af kalvemørbrad, gratineret med frisk mozzarella og lagt på letrøgede østershatte, serveret med kartoffel og estragonsky.
Sæsonens bær eller frugt gratineret i sabayonne og serveret med karamel is.
Cremet jordskokkesuppe serveret med blåmuslinger, porre, karryolie og krydderurtetoast.
Ballotine af unghane med serranoskinke serveret på sprød røsti med spinatsaute og svampesauce.
Chokoladekage ”Marcel”, serveret med frugtculis og syltede bær.
Terrine af hele stykker stegt fisk serveret med estragon marineret porresalat og safrancreme.
Timianstegt lammekrone serveret med ratatouille, hvidløgsconfit og lammesky.
Honningparfait med marcipan serveret med syltede pære, brombærkompot og sprød plesken.
Hummerbisque serveret med kammuslinger og krydderurter.
Helstegt filet af sødmælkskalv serveret med svampe, glaserede grønsager, kartoffelkage og krydderurtesky.
Æbletærte med calvados serveret med mandler og vaniljeiscreme.
Rørt laksetatar med kapers, rullet i røget laks og serveret med salat og friteret rodfrugter.
Svinemørbrad i kalvebacon med urter serveret med grønsagstårn, stegte kartofler og dijonsauce.
Udvalg af sorbeter serveret med sprød karamel og bær.
Carpaccio af oksefilet marineret med citron og jomfruolie serveret med rocula og høvlet parmesan.
Ovnbagt rødtungefilet med fyld af laks og krydderurter serveret med glaserede grøntsager, kartoffel og purløgssauce.
Sprødbagt fragilite med chokolademousse og rørt vanilleiscreme.
Hjemmerøget laks og marineret rødbedesalat serveret med pesto og krydderurtesalat.
Giacomos tournedos ”Rossini” Serveret med foie gras og trøffel. Hertil portvinssky og sæsonens grønt.
”Chokolade trio” Dessert tallerkenen med tre forskellige chokolade desserter.
Kold røget tun serveret med marinerede salater, krydderurteolie og ristede spanske mandler.
Helstegt oksefilet serveret med rødvins løg og ratatouille, hertil en kraftig rødvinssauce og stegt kartoffel.
Vanilleparfait med Grand Manier. Hertil råsyltede bær eller frugt og coulis.
Porcheret kammuslinger serveret med balsamico glace og kompot af blomme, rødløg og hvedekerner.
Hjortefilet serveret med stegte svampe, tranebærkompot og spinatterrin, hertil en mild pebersauce og kartoffelsouffle med trøffel.
Blommeconsomme med skåret mynte og vaniljeiscreme.
Aspargesterrin med røget laks og ricottacreme serveret med salater og balsamico vinaigrette.
Helstegt perlehønebryst med fyld af svampesouffle serveret med årstidens grønt, stegt kartoffel og mild sennepssauce.
Hvid chokolademousse med mørk chokoladesorbet og sprød kiks.
1. Rilette af letsaltet laks på bund af spæde blade, sprøde nødder, syltede løg og urter
2. Salat med braisseret og plukket svineskank, tranebær, nødder, sennep og urter
3. Hyldeblomstmarinerede krebsehaler med hytteost, syltede æbler, rødløg og urter
4. Røget oksecarpaccio med spæde blade, sprøde nødder, syltede løg og parmasanflager
5. Salat af mild gedeost, syltet rødløg, marinerede kartofler, hjertesalat, sorte oliven, trøffelsalami og vinaigrette
6. Porcheret kammuslinger på bund af ørredrogn og asparges dertil safran creme samt sprød salat
7. Carpaccio af oksefilet marineret med citron og jomfruolie serveret med rocula og høvlet parmesan
8. Råmarineret hellefisk på bund af krydderurte saute serveret med pesto og rejer
9. Cremet jordskokkesuppe med tigerrejer og foie gras crouton
10. Timbale af Pangasius med rød pesto på af sprøde asparges og krebs
L ́explorateur - lækker fuldfed komælks-ost med syltede solbær og ristet rugbrød
Gratineret chevre på croûtons og rocula med løvstikkepesto og oliven
Rørt rygeost fra Løgismose, med radiser, rødløg og purløg. Serveret med bornholmske rugkiks og feltsalat
Ostetallerken med 5 slags ost og oliventapenade
St. Clemens Danablu (verdensmester i ́98) med timianstegt æble og akaciehonning
Natmad
Løgsuppe med gratineret ostebrød og hjemmebagt flüte
Porre-kartoffelsuppe med bacon, purløg og hjemmebagt flüte
Chili con carne med cremefraiche, persille og hjemmebagt flüte
Hjemmebagt pizza og salat
Ostebord med tre slags ost, oliven, pesto, ristet rugbrød og hjemmebagt flüte
Pølsebord. Fem slags pølser med fedt, løg og sky
Terrine af kammuslinger og Granny Smith æble med foie gras rullet i knuste fennikelfrø med rugbrøds krumme og granatæble.
Svampe creme med lime porcheret laks og grape saute.
Mundrenser af sorbet med abrikos-kulis og Sambuca.
Grillet oksemørbrad med glaseret pancetta, serveret med spinat timbale, pommes røsti og balsamico sky.
Hvid chokolade creme med estragon og mørk chokolademousse med brændte mandler, appelsin/chokolade krokant og champagne sorbet.
Kokkens Gourmet - Ved Sporsløjfen 10 - 2100 København Ø - 39 55 13 22 - 24 44 79 19 - kok@kokkensgourmet.dk